Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    Никой ли не я е гледал

ПП: Хмм сега забелязах , и свети чека на мотора ...
    Тази се продава още от 2012 година. Собственикът я пуска периодично - като всеки път сваля цената и то с по 1к и повече. Последната една година колата беше извън България .. тя и в момента може да е в чужбина. Мисля по спомени - Холандия .. ама не съм много сигурен. Аз лично съм разговарял с брата на собственика - или поне така се представи.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
      Никой ли не я е гледал

ПП: Хмм сега забелязах , и свети чека на мотора ...
      Задната брония не е ли в друг цветови нюанс ?
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Задната брония не е ли в друг цветови нюанс ?
        То и задния й калник е издран по цялата арка, ама за 2600 евра мисля, че нуждата от цялостно пребоядисване ще е най-малкия й проблем
        Last edited by nastybg; d.m.y г., 23:23.
        ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• аха ... явно по колата ще трябва да се правят доста неща ..
          така като ви слушам и гледам отново и отново картинка не е розова ..
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Здравейте колеги, пише ви един бъдещ собственик на 159, които вече 2 месец си търси неговата алфа. Искам да ви попитам какво ви е мнението за тази кола
            http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=9xjnrq
            и къде мога да я закарам в сервиз в Пловдив. Въпрки, че искам колата да е комби, тази много ми допадна като екстри, цвят, тапицерия и т.н., дори ми се вижда евтиничка за всички тези екстри.
            Last edited by aleksandrov.vencislav; d.m.y г., 10:11.

Comment

• Евтиничка е защото е била с челен удар и е направена нескопосано и едвам пали !
              Успех
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Благодаря за бързия отговор !!!

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                  Евтиничка е защото е била с челен удар и е направена нескопосано и едвам пали !
                  Успех
                  Как разбра че е бита?

(И понеже общуваме в някаква враждебна среда Въпроса е от интерес, не с цел заяждане)

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                    Как разбра че е бита?

(И понеже общуваме в някаква враждебна среда Въпроса е от интерес, не с цел заяждане)
                    Като го познавам, смятам че вероятно е намерил достоверен източник на информация
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Ами, лично ходих !!!
                      При опита да запаля ми отне десетина секунди въртене,запали и светна чека на мотора, не си носих лап топа за да видя какво става. Преди да вдигна предния капак, гледам в двата края на предната броня ненапаснати стърчат,бронята горе-доло нормално боядисана за сметка на всички други елементи които са за водно и пастиране. Като вдигнах капака, двата фара отвратително запоявани, явно гредата беше крива защото бодния радиатор висеше и като побутнеш целия танцува един-два санта.
                      Това ми беше достатъчно да спра да я гледам- не е мойта кола !
                      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Здравейте колеги,

Тази мяркали ли сте я, или наистина ще се внася сега?
                        Твърде ниска ми се вижда цената, но пък колата на 1-ви поглед е добре.

http://www.cars.bg/c1234769

Иначе съм от Фиат форума изчел съм почти цялата тема за 159-ка и се бях поотказал, но... крастата не минава. ))
                        "Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден."

Comment

• Първоначално публикувано от vallantines Покажи съобщение
                          Здравейте колеги,

Тази мяркали ли сте я, или наистина ще се внася сега?
                          Твърде ниска ми се вижда цената, но пък колата на 1-ви поглед е добре.

http://www.cars.bg/c1234769

Иначе съм от Фиат форума изчел съм почти цялата тема за 159-ка и се бях поотказал, но... крастата не минава. ))
                          Има голяма вероятност да е гнилоч...аз до сега кола от австрия да не е ръждясала не съм срещал...
                          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                          ex Alfa 156 1,9 JTD
                          ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                            Има голяма вероятност да е гнилоч...аз до сега кола от австрия да не е ръждясала не съм срещал...
                            Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                            Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                            JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• Фалшива тревога... намерих я в немския mobile обявена на 8500 Евро от Виена. Или е обърка валутата или се прави на халосан.
                              "Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден."

Comment

• Тази си е за мен ✌🏻 Вчера се видях с момчето и се договорихме, чакам я

Comment

Working...
                                X