Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеНикой ли не я е гледал
ПП: Хмм сега забелязах , и свети чека на мотора ...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЗадната брония не е ли в друг цветови нюанс ?Last edited by nastybg; d.m.y г., 23:23.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Здравейте колеги, пише ви един бъдещ собственик на 159, които вече 2 месец си търси неговата алфа. Искам да ви попитам какво ви е мнението за тази кола
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=9xjnrq
и къде мога да я закарам в сервиз в Пловдив. Въпрки, че искам колата да е комби, тази много ми допадна като екстри, цвят, тапицерия и т.н., дори ми се вижда евтиничка за всички тези екстри.Last edited by aleksandrov.vencislav; d.m.y г., 10:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеЕвтиничка е защото е била с челен удар и е направена нескопосано и едвам пали !
Успех
(И понеже общуваме в някаква враждебна средаВъпроса е от интерес, не с цел заяждане)
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеКак разбра че е бита?
(И понеже общуваме в някаква враждебна средаВъпроса е от интерес, не с цел заяждане)
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Ами, лично ходих !!!
При опита да запаля ми отне десетина секунди въртене,запали и светна чека на мотора, не си носих лап топа за да видя какво става. Преди да вдигна предния капак, гледам в двата края на предната броня ненапаснати стърчат,бронята горе-доло нормално боядисана за сметка на всички други елементи които са за водно и пастиране. Като вдигнах капака, двата фара отвратително запоявани, явно гредата беше крива защото бодния радиатор висеше и като побутнеш целия танцува един-два санта.
Това ми беше достатъчно да спра да я гледам- не е мойта кола !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Здравейте колеги,
Тази мяркали ли сте я, или наистина ще се внася сега?
Твърде ниска ми се вижда цената, но пък колата на 1-ви поглед е добре.
http://www.cars.bg/c1234769
Иначе съм от Фиат форумаизчел съм почти цялата тема за 159-ка и се бях поотказал, но... крастата не минава.
))
"Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден."
Comment
-
Първоначално публикувано от vallantines Покажи съобщениеЗдравейте колеги,
Тази мяркали ли сте я, или наистина ще се внася сега?
Твърде ниска ми се вижда цената, но пък колата на 1-ви поглед е добре.
http://www.cars.bg/c1234769
Иначе съм от Фиат форумаизчел съм почти цялата тема за 159-ка и се бях поотказал, но... крастата не минава.
))
Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеИма голяма вероятност да е гнилоч...аз до сега кола от австрия да не е ръждясала не съм срещал...Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
Comment